Corona maatregelen

Corona maatregelen

Update  6 oktober 2021

Vanaf donderdag 7 oktober is het zitgedeelte van de kantine ook weer open maar de kantine valt onder de horeca en wij houden ons aan de maatregelen zoals die zijn opgesteld door de overheid.

Wilt u gebruik maken van het zitgedeelte dan is het nodig dat u volledig gevaccineerd bent, een negatieve test heeft van niet meer dan 24 uur oud of genezen bent van corona. Om dit te controleren wordt de QR code gescand bij de ingang van het zitgedeelte. Als dit in orde is krijgt u een polsbandje van een bepaalde kleur zodat u niet opnieuw gescand hoeft te worden als u weer terug komt. Dit polsbandje van bepaalde kleur is geldig op de dag zelf. Heeft u een ander kleur polsbandje dan waar mee gewerkt wordt dan wordt u opnieuw gescand. Mocht u niet gescand willen worden dan kunt u niet plaats nemen in de kantine. Bovenstaande geldt vanaf 13 jaar.

Wij rekenen op uw medewerking.


Update 25 september 2021

Komende zaterdag 25 september, bij de start van het competitievoetbal, gaat de 1,5 meter afstand er af. Iedereen mag weer naar de club komen om zijn of haar team aan te moedigen. Geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en voetballers op het veld of in de hal. Met elkaar dus weer genieten van al het moois wat voetbal te bieden heeft, op het veld en langs de lijn.

Horeca en sport

Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september 2021. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot horeca. Voor de sportkantine, die wordt gezien als horecagelegenheid, is er een aantal uitzonderingen hierin.

 

Wanneer er geen Coronatoegangsbewijs nodig is:

- voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;

- het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;

 

Wanneer er wel een Coronatoegangsbewijs nodig is:

- voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca.

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!