Nieuws

Nieuws

Week van de scheidsrechter

Vandaag, 28 september 17:30  Van 1 tot 9 oktober is de week van de scheidsrechter. meer »


Even voorstellen, toernooi coördinator

13 september 8:00  Mijn naam is Jeroen Weideman. Ik ben 45 jaar en woonachtig in Apeldoorn met mijn twee kinderen, Aileen en Eden, allebei lid van Groen Wit ’62 en nu nog spelend in de WorldCup. In 2017 ben ik in Apeldoorn komen wonen, hiervoor heb ik 39 jaar in Twello gewoond en hier mijn hele jeugd doorgebracht. Naast mijn familie en vrienden ga ik in mijn vrije tijd graag fotograferen en nu uiteraard ook sportfotografie. Pure ontspanning! Ook vind ik het bewerken van Skylines (voorbeeld Deventer), Natuurfoto’s of portretten ook erg leuk om te doen. Van jongs af aan geïnteresseerd in computers, niet technisch, maar wel altijd met programma’s en games bezig hobby matig. In mijn eerste maanden bij Atlant via collega’s in contact gekomen met simracen, inmiddels een hele race simulator staan, het is bijna een sport met alle huidige mogelijkheden. meer »


AJAX KOMT NAAR APELDOORN

5 september 14:45  Goed nieuws, want in de herfstvakantie organiseert Ajax een Ajax Clinic bij Groen Wit ’62 in Apeldoorn.meer »


Uitslag verloting Apeldoorn up

28 augustus 14:30  PRIJZEN: VERLOTING APELDOORN CUP 2022meer »


Op weg naar een rookvrije generatie

10 augustus 6:30  ROOKBELEID SV GROEN WIT ‘62 (april 2022) Vanaf 1 april 2020 zijn wij gestart om ons mooie sportcomplex stapsgewijs rookvrij maken! Vanaf 2025 geldt er namelijk een algeheel rookverbod: https://nocnsf.nl/handboek-wet-en-regelgeving/14-roken In de algemene ledenvergaderingen van 2019 is door de aanwezige leden besloten dat we dit moeten doen als club. Roken en sporten is natuurlijk geen goede combinatie. Daarnaast is het van belang dat de jeugd zo min mogelijk in aanraking komt met het roken. Zien roken, doet roken. meer »


Zorg voor een correcte foto op je spelerspas

15 juli 16:15  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!