Nieuws

Nieuws

Sneeuw op de velden? Niet betreden!!!!!

7 april 8:15  Inmiddels zou toch bekend moeten zijn dat je de kunstgrasvelden niet mag betreden als er sneeuw op ligt of dat het tijden de training gaat sneeuwen en blijft liggen. Je trapt dan de sneeuw in het veld waardoor het ijs wordt en de velden kapot gaan. Dus: WIT VELD, NIET BETRDEN!!!


EURO 2021 MIXTOERNOOI

5 april 20:15  De inschrijvingen zijn geopend!!!! We beginnen ons langzaam te verheugen op het Europees Kampioenschap van komende zomer, maar eerst komt Groen Wit’62 met haar eigen Europese toernooi. Verschillende Europese toplanden zullen afreizen naar ons sportpark om mee te doen aan het EURO 2021 Mixtoernooi. meer »


Tijdelijke veldindeling avondklok per 1 april

31 maart 7:45  Bij deze de tijdelijke veldindelingmeer »


Vacature: assistent-scheidsrechter sv Groen Wit ‘62

29 maart 17:00  Groen Wit ‘62 is voor komend seizoen 2021/2022 op zoek naar een gemotiveerde grensrechter voor ons 1 ste elftal. Het 1 ste elftal is een prestatie-elftal dat uitkomt in de 4 de klasse zondag. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen deze selectiegroep. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant. De afgelopen seizoenen streden de mannen voor promotie en komend jaar willen we wederom vol voor promotie/kampioenschap gaan. De rol van een goede assistent- scheidsrechter is daarbij essentieel.meer »


SKVE tijdelijk onderdak bij Groen Wit '62

26 maart 12:45  Door corona is SVKE genoodzaakt karate te beoefenen op een sportaccommodatie. Hun gymzaal aan het Burgersveld is tijdelijk gesloten vanwege de Corona maatregelen. Om in groepen te mogen trainen heeft SKVE tijdelijk onderdak gevonden bij onze vereniging. SVKE gaat vanaf maandag 29 maart trainen op het panna-veldje op maandag en vrijdag van 18.00 - 20.00 uur. Wij wensen SKVE een goede tijd op onze sportaccommodatie.meer »


Interview RTV Apeldoorn met Francis Mulder en Robert de Vries

24 maart 17:15  Groenwitter en gast lezers, Afgelopen zaterdag waren twee van onze coördinatoren; Francis Mulder & Robert de Vries live in de radio uitzending van RTV Apeldoorn. https://www.rtv-apeldoorn.nl/ Er werd o.a gesproken over de instroom van nieuwe leden, ontwikkeling meiden en vrouwenvoetbal. Over de samenwerking met Accres en buurt sportcoach Bas ten Have. Afgelopen 23 februari waren er circa 70 kids op ons complex lekker aan het sporten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!