Datum

2 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond een voor ons bekende tegenstander op het programma. Tegen dit team van WSV hebben we al vaak een wedstrijd gespeeld. Zowel in de competitie, beker en "vriendschappelijk". Dit laatste even tussen haakjes want het kan er soms heet aan toe gaan en dan vooral naast het veld. Op de trainingen van afgelopen week vlogen de vonken tijdens het partijspel er van af en hadden we alle vertrouwen in vandaag.

Al snel kwamen we achter met 1-0. Kan gebeuren. Schouders er onder en door. Wat resulteerde in een voorsprong die uit liep naar 1-4. Prima
positiespel en er werd goed gevoetbald. Geen vuiltje aan de lucht leek het. WSV gebruikte de rust om binnen het team orde op zaken te stellen. Het spel werd wat feller en er waren hier en daar overtredingen die de spelbegeider door liet gaan. Bij ons was er nonchalance in geslopen door de riante voorsprong. We gingen uit onze positie lopen en liepen niet meer met onze man mee. Wsv scoorde 5 keer achter elkaar en bracht de stand op 6-4. Met man en macht werd er geprobeerd om de achterstand nog om te buigen maar helaas. Jael maakte nog wel de 6-5 maar helaas geen gelijkmaker meer. Vandaag was de dag dat als je naam met een J begon je gescoord had ;-) Conclusie: Verloren van onszelf en niet van WSV