Datum

26 oktober 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Foei, wat was het vroeg en vooral nog donker. De lichtmasten moesten aan om de warming-up te kunnen doen. Gelukkig hadden ze er wel zin in! De jongens vlogen uit de startblokken en al snel stonden we op een 1-0 voorsprong door Justin Albers. Lang konden we niet van deze voorsprong genieten want 1 minuut later lag de bal er aan onze kant in. De schouders gingen er weer onder en de tegenstander werd goed onder druk gezet en vast gezet bij dode spelmomenten. Mika scoort de 2-1 en het lijkt er op dat het een makkelijke dag word. Wederom een goal van Mika en we lopen uit naar 3-1 en 4-1 door een laag schot van afstand in de verre hoek van Hugo. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar dan begint het tij te keren voor Robur. Ze maken de 4-2 door een bal die Jael zich nog lang zal heugen. Wat eigenlijk een mislukt schot was en een rollertje richting keeper leek te zijn, bleek toch te lastig voor de keeper want de bal rolde zo pardoes door z'n benen de goal in. Hugo maakt nog wel de 5-2 maar daarna zakt het als een kaartenhuis in elkaar. Er word veel ruimte weg gegeven en iedereen loopt uit positie en houdt zich niet meer aan de afspraken. Robur komt terug tot 5-5 met nog een kwart te spelen. Na een kleine donderspeech werd er in het laatste kwart alles aan gedaan om de winnende te maken. We hadden aardig wat kansen maar ze gingen er maar niet in. Mika die de boel achterin op slot hield dat laatste kwart besloot toch maar eens op avontuur te gaan nadat hij de bal had onderschept. Met een goed schot scoorde hij zijn derde en uiteindelijk winnende treffer! De laatste minuten waren nog even billenknijpen want Robur schoot nog een aantal keer gevaarlijk op goal maar deze gingen allemaal naast of Jael kreeg ze in de handen.