Datum

7 december 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de een na laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma in en tegen Twello. Zoals altijd bij het mooie complex daar stond er een briesje en had de vele regen het veld geen goed gedaan. Maar goed genoeg om op te spelen. Bas had besloten dat hij voortaan keeper wilde zijn dus dat is voortaan de eerste naam die op papier staat als de opstellingen gemaakt worden. Dan de wedstrijd..

Zo op het eerste gezicht leek SV Twello een maatje te groot en dacht ik dat we het beter schriftelijk hadden kunnen afdoen. Maar met Ajax- Willem II in gedachten gingen we met frisse moed het veld op! Twello had al snel 3 (lucky's) doelpunten gemaakt en leek af te stevenen op een riante overwinning. Ze voetbalden goed samen. Maar de jongens van Groen-Wit rechtten hun rug en met veel passie en strijd en vooral heeeeel hard werken kwamen we in het 2e kwart terug tot 3-4. Op voorsprong dus! Julian wist een aantal keer op de goede plek te staan en de bal er in te prikken. Het was Julian zijn dag want hij scoorde maar liefst 3 keer!!! En Justin S. deed ook met een goed schot een duit in het zakje. Het 3e kwart was weer voor SV Twello. en liepen ze weer op ons uit en scoorden wij niet.deed Mika met een goede actie ook nog zijn goaltje meepakken. Dankzij Bas die een aantal goede reddingen verrichte bleef de voorsprong beperkt. Met de belofte dat ik zou trakteren als ze alsnog zouden winnen gingen de jongens in het 4e kwart vol de strijd aan. Hugo scoorde nog 2 keer en deed Mika met een goede actie ook nog zijn goaltje meepakken. Eindstand 9-7. We hebben lekker op de counter gespeeld en dankzij de keeper van Twello hebben we niet kunnen winnen want die pakte de meest onmogelijke ballen. Goed gevoetbald vandaag!!