Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag 19 oktober 2019

Vandaag moest het dan maar eens gebeuren.....alles waar we op getraind hadden de afgelopen tijd moest vandaag als een puzzel
in elkaar vallen. Passen, strijd, druk op de tegenstander en omschakelen waren de speerpunten van afgelopen tijd. Hier op verloren we vaak
onnodig een wedstrijd.

In de stromende regen begonnen we aan de warming-up. De jongens lieten zich niet weerhouden door de weersomstandigheden en waren lekker op het doel aan het afwerken. Tijd voor de aftrap. Al snel kwamen we op voorsprong door Jael maar helaas ongelukkig op achterstand door een zondagschot van Robur. Thomas die uitstekend keepte zag deze helaas niet aankomen. Het team toonde veerkracht en Mika maakte de gelijkmaker. Vlak voor de rust maakte Robur nog een treffer die gelijk weer door Hugo te niet gedaan werd met een doelpunt van hem. De rust in met 3-3. Niet onaardig maar we het hadden het betere van het spel en moesten het karwei in de 2e helft gaan afmaken.

De tweede helft was wat grimmiger van beide kanten. Kleine overtredingen en wat boze woorden en blikken vlogen over en weer. Toch lieten we ons niet gek maken en al snel maakte Tim zijn eerste doelpunt van het seizoen om ons op 4-3 te zetten. Er werd bij vlagen goed positiespel vertoond en goed samengespeeld. Jael breidt de voorsprong uit met zijn 2e doelpunt van de ochtend. Robur komt nog terug tot 5-4. Hugo vond aan het einde van de wedstrijd nog wat kracht om een paar keer op te stomen naar doel en nog 2 treffers aan zijn totaal toe te voegen. Een hattrick voor Hugo! Eindstand 7-4 en de eerste overwinning van het seizoen. Zeker verdiend door de training en inzet van de afgelopen weken! Volgende week weer tegen Robur maar dan een team hoger. Op naar een nieuwe overwinning!