Datum

21 oktober 2019 18:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond er in plaats van een training, een oefenwedstrijdje tegen de Jo10-3 op het programma. Leuk om een keer wat anders te doen. Voor Dylan en Juara van de Jo10-3 een gelegenheid om het op te nemen tegen hun oude ploeggenoten vande Jo10-2. De Jo10-3 had zich zels voor deze gelegenheid gehuld in het officiele wedstrijdtenue. Afgesproken was om 1 helft met het eigen team te spelen en de tweede helft de teams te mixen. Zo gezegd zo gedaan.

De eerste helft:
Hierin werd al snel het verschil tussen de 2e en 3e klasse duidelijk. De tegenstander had meer moeite om de bal rond te laten gaan en de kansen af te maken. Dylan presteerde het om bijna op de doellijn de bal er nog naast te krijgen. Toch scoorde hij later de eretreffer voor de Jo10-3. Door menig kunst en vliegwerk van keeper Sem werden er meerdere ballen uitgerammeld en een hogere uitslag voorkomen. De jongens waren wat slordig in de afronding en hadden door dat ze beter waren en hierdoor wat vaker voor eigen succes gingen. Ook een beetje pech had Mika, die tot drie keer toe het ijzerwerk raakte, maar uiteindelijk wel drie keer wist te scoren. Justin Sleegers maakte zijn eerste doelpunt tijdens een wedstrijd bij de Jo10-2. Vorige week baalde hij er nog van dat Tim had gescoord en hij nu de enige was zonder doelpunt. Ook Thomas wist er weer twee in te krijgen. Justin Albers en Hugo completeren de doelpuntenmakers. Eindstand eerste helft 8-1 voor ons. Dit gevoel van de bovenliggende partij zijn hopen we mee te nemen naar de volgende competitiewedstrijd. Voor de tegenstander een goede helft waarin ze zeker alles gegeven hebben en zich kranig hebben verdedigd.

Dan de tweede helft.

Hierin hebben we met alle spelers gespeeld in een partij 8 tegen 7. Dit ging meer gelijk op. Dit was voor iedereen leuk. Je zag ook gelijk dat de jongens en dame van de Jo10-3 zich aan het niveau optrokken. Na een gelijk opgaande partij werd deze uiteindelijk beslist in een overwinning voor het team zonder hesjes, 3-2 uitslag. Doelpuntenmakers waren Bas, Simon en Juara voor de witte partij en Mika en Thomas voor de oranje partij. Daarna hebben we nog allemaal een penalty genomen en een leuke groepsfoto gemaakt. Vervolgens hadden ze nog heel veel energie over om te donderjagen over het veld en elkaar nat te gooien met de bidons tot de schrijver van dit verhaal het welletjes vond en de lichten op het hoofdveld doofde..